Μια πεσμένη μπαταρία μπορεί να σας αφήσει στη μέση του δρόμου, αλλά ο εκκινητής μπαταρίας είναι η λύση για να βγείτε από τη δύσκολη θέση και να συνεχίσετε το ταξίδι σας.

2 618 911

Εκκινητής μπαταρίας ARB* με μπαταρία, φορητός, 12 V

328,62 €1

Ο φορητός εκκινητής με μπαταρία λιθίου διαθέτει ικανή ισχύ για την εκκίνηση οποιουδήποτε οχήματος 12 V με κυβισμό κινητήρα έως 5L V8 diesel ή 6L βενζίνης. Η μπαταρία φορτίζεται χρησιμοποιώντας φορτιστή DC ή AC και χάρη στην έξυπνη τεχνολογία ανίχνευσης και φόρτισης, οι ενσωματωμένοι αισθητήρες δεν επιτρέπουν υπερφόρτιση ή υποφόρτιση της μπαταρίας λιθίου. Όταν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον εκκινητή στο όχημά σας, το έξυπνο σύστημα των καλωδίων εκκίνησης βαρέος τύπου παρακολουθεί την τάση της μπαταρίας του οχήματος, την πολικότητα και τις συνθήκες φόρτισης, ειδοποιώντας τον χρήστη για ενδεχόμενα προβλήματα σύνδεσης με τη βοήθεια λυχνιών LED. Όταν δεν χρησιμοποιείται, αποθηκεύεται σε μικρή θήκη αντοχής, από νάιλον EVA, μαύρου και πορτοκαλί χρώματος, με το λογότυπο της ARB.

  • Μπαταρία λιθίου 24000 mAh σε φωτεινό πορτοκαλί χρώμα, υψηλής ορατότητας.
  • Συνεχής παροχή 500 CCA και 1000 CCA ενισχυτική.
  • Μέγεθος μπαταρίας: 188 x 134 x 37 mm
  • Έξυπνο σύστημα καλωδίων εκκίνησης με ενισχυτική λειτουργία, αναστροφή πολικότητας και αντισπινθηριστική προστασία.
  • Περιλαμβάνει φορτιστή 12 V DC και φορτιστή 240 V AC.
  • Ενσωματωμένος φακός 100 Lumen με 4 λειτουργίες (υψηλής έντασης, στρόμπο, SOS, εκτός λειτουργίας).
  • Υποδοχή αναπτήρα 12 V για τη σύνδεση συσκευών όπως φωτισμού, πλήρωσης ελαστικών και ψυγείου.
  • 2 θύρες USB και έξυπνο καλώδιο USB με δυνατότητα φόρτισης των περισσότερων κινητών τηλεφώνων Android® και Apple®.
  • Ιδανικός για οικογενειακό αυτοκίνητο, σκάφος, μοτοσυκλέτες, γουρούνες κλπ.

Η εγγύηση καλύπτεται από τον προμηθευτή της Ford. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στους επίσημους εμπόρους Ford.

Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες, επιλέξτε όχημα

Επιλέξτε συμβατά οχήματα

1 Οι παραπάνω τιμές είναι προτεινόμενες τιμές Λιανικής (με ΦΠΑ) της Ford Motor Hellas. Η τιμολογιακή πολιτική αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη του κάθε Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη.

*Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο της Ford. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® είναι εμπορικά σήματα της Ford ή θυγατρικών εταιρειών της.

Πολιτική της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, ενώ οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν. Η παρούσα διαδικτυακή έκδοση περιλαμβάνει τόσο γνήσια αξεσουάρ Ford, όσο και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα προμηθευτών μας, τα οποία παρουσιάζονται με το δικό τους διακριτικό σήμα ή επωνυμία. *Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εγγύησης που εμφανίζεται με κάθε προϊόν είτε από τους επίσημους εμπόρους της Ford. Η τοποθέτηση αξεσουάρ μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

" " " "