Το Transformer Pack συνδυάζει βελτιωμένη ευστάθεια και συμπεριφορά στην οδήγηση με αναβαθμισμένο στυλ, δίνοντας στο όχημά σας πιο στιβαρή εμφάνιση και φαρδύτερο μετατρόχιο.

2 615 992

Ψυγείο Zero Electric Coolbox ARB* 36 λίτρων

1.431,94 €1

Φορητό ηλεκτρικό ψυγείο μίας ζώνης, με πάνω καπάκι που ανοίγει από εμπρός, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ψυγείο ή καταψύκτης και είναι ιδανικού μεγέθους για ένα ζευγάρι ή μια μικρή οικογένεια που κάνει κατασκήνωση. Διαθέτει λαβές που δεν προεξέχουν για εύκολη μεταφορά. Διαθέτει εξυπηρετικές υποδοχές ρεύματος DC εμπρός και πίσω για λειτουργία μέσα στο όχημα και υποδοχή ρεύματος AC εμπρός για λειτουργία στο σπίτι ή σε κατασκηνωτικό χώρο με παροχή ρεύματος. Ένας πίνακας ελέγχου αφής επιτρέπει χειρισμό και ρύθμιση της θερμοκρασίας. Μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου χωρίς χρέωση από το Google Play ή το Apple App Store επιτρέπει την παρακολούθηση και τον έλεγχο του ψυγείου ασύρματα μέσω bluetooth από το κινητό τηλέφωνο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το κιτ πρόσδεσης ARB και το κιτ με ράγες και δακτύλιους πρόσδεσης ARB (διατίθενται ξεχωριστά).

  • Χωρητικότητα: 36 λίτρα (47 δοχεία ποτών των 375 ml)
  • Εσωτερικό φως LED χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος
  • Ψυκτική ικανότητα: -22°C έως +10°C
  • Διαθέτει έξοδο USB 5 V για φόρτιση συσκευών USB.
  • Τάπα αποστράγγισης για να καθαρίζεται εύκολα.
  • Μπουλόνια ταχείας απασφάλισης για να αφαιρείται και να τοποθετείται το καπάκι.
  • Αντιολισθητική επένδυση πάνω στο καπάκι για να μη γλιστρούν γυαλί και μπουκάλια.
  • Υψηλής απόδοσης, μεταβλητής ταχύτητας συμπιεστής με ικανότητα ταχείας ψύξης.
  • 2 εγκοπές πρόσδεσης για την ασφάλιση του ψυγείου κατά τη μεταφορά.
  • Εξωτερικές διαστάσεις: 675 x 423 x 436 mm (μήκος x πλάτος x ύψος)
  • Εσωτερικές διαστάσεις: άνω διαμέρισμα 482 x 292 x 143 mm (μήκος x πλάτος x ύψος), κάτω διαμέρισμα 316 x 292 x 180 mm (μήκος x πλάτος x ύψος)
  • Τροφοδοσία: 12/24 V DC, 100/240 V AC με ενσωματωμένο σύστημα προστασίας μπαταρίας
  • Απορρόφηση ρεύματος: 0,8 Ah (DC 12 V στους 5°C, με 32°C θερμοκρασία περιβάλλοντος)
  • Διατίθεται με φις ευρωπαϊκού τύπου F.
  • Βάρος: 22,2 kg

Η εγγύηση καλύπτεται από τον προμηθευτή της Ford. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στους επίσημους εμπόρους Ford.

Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες, επιλέξτε όχημα

Επιλέξτε συμβατά οχήματα

1 Οι παραπάνω τιμές είναι προτεινόμενες τιμές Λιανικής (με ΦΠΑ) της Ford Motor Hellas. Η τιμολογιακή πολιτική αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη του κάθε Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη.

*Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο της Ford. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® είναι εμπορικά σήματα της Ford ή θυγατρικών εταιρειών της.

Πολιτική της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, ενώ οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν. Η παρούσα διαδικτυακή έκδοση περιλαμβάνει τόσο γνήσια αξεσουάρ Ford, όσο και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα προμηθευτών μας, τα οποία παρουσιάζονται με το δικό τους διακριτικό σήμα ή επωνυμία. *Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εγγύησης που εμφανίζεται με κάθε προϊόν είτε από τους επίσημους εμπόρους της Ford. Η τοποθέτηση αξεσουάρ μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

" " " "